Marathonnerts succes!

Zondag 10 april a.s. is het weer zover, dé mooiste marathon van Nederland, die van Rotterdam uiteraard. Voor veel marathonners is Rotterdam de ultieme hardloop droom. Veel van de Runnerts hebben het genoegen gehad deze minstens één keer te hebben gelopen, voor andere nog steeds een hardloop bucketlist dingetje. Zondag 10 april staan onze leden Tom Spruyt en Mario de Koning aan de start. Tom heeft de afgelopen drie edities van Rotterdam uitgelopen en is het Mario die #demooiste voor de eerste keer loopt. Twee leden met verschillende marathon ervaring dus. Waar zij niet in verschillen is hun passie voor het goede doel te lopen. Zo is Mario onder andere ook als loper vertegenwoordigd bij het Rotterdamse Roparun Team 40 Daniel den Hoed, die voor begin juni staat gepland en waarbij de finish na de 550 kilometer non-stop estafette ook eindigt op de Coolsingel. Mario zal tijdens de Marathon van Rotterdam dan ook gehuld zijn in het 2020 teamshirt van Team 40 om zo nog meer bekend te geven aan de Roparun en aan Team 40 in het bijzonder. Namens alle leden van loopgroep Runnerts wensen wij het 2-tal veel succes op 10 april !!

Mocht je het mooie doel van deze drie leden een warm hart toe willen dragen, dan kan dat via deze link: https://roparun.nl/nl/teams/alle-teams/#/teams/40.

p.s. Ook complimenten voor alle hulpverleners bij de drinkposten en sterkte voor de mensen met de blessures die dit jaar virtueel meelopen of suporteren.

Proost op de Finish, toppers!
facebook
twitter
instagram