Partners

Als Runnerts vinden wij het belangrijk om ons zowel met mensen als met organisaties te verbinden. Organisaties die beweging stimuleren en/of zich inzetten voor maatschappelijke doeleinden. Wij zijn trots op onze volgende partners:

Stichting Hartekind

Jaarlijks horen 1.500 kersverse ouders dat het hart van hún kindje niet helemaal gezond is. Hun kind is één van de meer dan 25.000 hartekinderen in Nederland; kinderen met een hartafwijking.

ROPARUN TEAM 40

Roparun

De Roparun is de langste estafetteloop van de wereld en begonnen als weddenschap in 1992. In 2021 doet Roparun Team 40 Daniel den Hoed voor de 26e keer mee!

Lieve Lina

LieveLina

Lina, ons Hartekindje, is overleden aan doodsoorzaak nummer één bij kinderen; een hartafwijking. Stichting Hartekind knokt keihard voor betere overlevingskansen en kwaliteit van leven voor de 25.000 hartekinderen.

Linda Welles

Linda2

Linda Welles begeleidt kinderen en hun ouders naar een leven vanuit rust, vertrouwen en verbinding. Dit doet zij middels individuele coachingstrajecten en sporttrainingen.

Satu PerSatu

LogoSatu

Kinderen in Indonesië zijn feitelijk verplicht om naar school te gaan, maar in de arme wijken zijn altijd kinderen te vinden waarvan de ouders simpelweg geen geld hebben. De Stichting ondersteunt het totale pakket om naar school te kunnen gaan: schoolgeld, boeken, uniform en schoenen.

STARSHOE ZOETERMEER

“Goed schoeisel voorkomt sportblessures”. Starshoe heeft als visie om blessures te voorkomen en verhelpen door middel van het juiste schoeisel. Team Starshoe biedt de klant een passend advies en draagt bij aan de sportbeleving van verschillende sporten.

facebook
twitter
instagram